Stäng

 

 

Badrum hos Svenska Köksproffsen

Topimage

 

Dags att förnya badrummet? Vi hjälper dig att planera och genomföra ert nya badrum, både det stora och det lilla. Allt från en mindre renovering till en totalentreprenad. Badrum ställer lite speciella krav som vi självfallet uppfyller, t.ex. krav på auktorisering enligt BKR. Det ger dig en garanti ifall något händer i framtiden och efter avslutad badrumsrenovering så får du ett våtrumsintyg av oss

Nedan kan du läsa om en del av allt vi kan hjälpa dig med för ditt nya badrum, du kan också välja någon av bilderna som kommer du till resp. leverantörs hemsida där du kan se hela deras sortiment som vi kan leverera och montera för dig.

 

Snabboffert förfrågan ikon

Vill du ha ett snabbt svar på en snabb fråga, prova vår snabboffert här

 

Bad- och dusch

Vill du ha ett komplett badrum inkl. allt från belysning i taket till golvbrunn så ordnar vi det. Vi går tillsammans igenom det material du vill ha på väggar och golv, armaturer, brunn, ev. badkar, dusch, speglar, möbler mm. När vi är klara med det så bestämmer vi en tid när vi kommer och bygger ditt nya badrum, vi tar självfallet ansvar för alla detaljerna och lämnar dig inte förrän badrummet är helt klart.

Några av de leverantörer som vi arbetar med för att skapa ett kvalitetsbadrum som kommer att ge dig glädje och trivsel under många år är Miller, Duobad, Temal, Duschbyggarna, Gustavsberg, Willeroy&Boch, Porlaria och Svenskabad. Har du andra önskemål så försöker vi få fram detta

 

Kranar och blandare

Vi representerar de ledande leverantörerna avseende kranar och blandare på den svenska marknaden, därför har vi ett sortiment som passar de flesta smaker och önskemål. Våra vitkigaste leverantörer är Damixa, Strands, Tapwell, FM Mattsson och Mora. Självfallet så monterar vi kranarna åt dig och lämnar garanti på både produkten och arbetet.

 

Kakel och klinkers

Nytt kakel och/eller nytt klinkers? Vi hjälper dig med allt från planering till färdigt resultat. Tänk bara på att tätskiktet under måste vara helt och fackmanmässigt gjort annars kan du få vattenskador. Lugn, vi kan kontrollera det åt dig och åtgärda det fackmannamässigt om så är fallet.

Vi kan via våra leverantörer erbjuda ett mycket stort sortiment, läs mer om kakel- och klinkers här.

 

VVS samt Avlopp för bad- och dusch

När du renoverar ditt badrum är det ofta ett krav på att en ny avloppsbrunn måste installeras, det ordnar vi åt dig. Vill du bara dra nya rör eller bara flytta på något till en lämpligare plats? Vi hjälper dig att få rören/avloppen på rätt plats.

Unidrane, Purus