Stäng

 

 

Garderober hos Svenska Köksproffsen

Topimage

 

Har du tillräckligt med garderober? I sådana fall är du nästan unik, de flesta av oss behöver fler men problemet är var skall vi få plats med dem. Vi kan hjälpa dig med både var de skall få plats men också att få mer plats där de nuvarande garderoberna finns.

Vi arbetar främst med garderobsystem från Stirpe, en av de ledande leverantörerna i branschen. Det gör att vi kan hjälpa dej med allt från måttanpassade skjutdörrar till standardmått.

 

Snabboffert förfrågan ikon

Vill du ha ett snabbt svar på en snabb fråga, prova vår snabboffert här

 

Kompletta garderober

Vi kan erbjuda kompletta garderobsinredningar från Stirpe som måttanpassas för att passa ditt utrymme och önskemål. Till garderobssystemet finns ett stort urval av tillbehör för kläder, skor mm för att få bästa möjliga plats.

 

Skjutdörrar

Vi har ett stort urval av garderobsdörrar från Stirpe som kan monteras på såväl befintliga garderober som kompletta system. Garderobernas skjutdörrar som mått anpassas efter dina mått. Du väljer ram och fyllning och det finns ett stort urval och möjligheter att välja bland. Dörrarna kan monteras framför era nya inredning eller framför er befintliga inredning.