Stäng

 

 

Kök hos Svenska Köksproffsen

Topimage

 

Vi skräddarsyr ditt kök, både det lilla och det stora. Ett helt nytt kök eller delrenovering av det befintliga, med eller utan nya stommar, byta köksluckor, nya bänkskivor eller byta till nytt kakel. Ja du bestämmer så levererar och monterar vi.

I vår utställning här hittar du mycket av nedan och dessutom senaste nyheter, erbjudanden mm.

Nedan kan du läsa om en del av allt vi kan hjälpa dig med för ditt nya kök, du kan också välja någon av bilderna som kommer du till resp. leverantörs hemsida där du kan se hela deras sortiment som vi kan leverera och montera för dig.

 

Snabboffert förfrågan ikon

Vill du ha ett snabbt svar på en snabb fråga, prova vår snabboffert här

 

Kompletta kök

Väljer du att köpa ett komplett kök från en och samma tillverkare så ingår självfallet stora delar av nedan rubriker som beslag, handtag, luckor, skåp- och skåpstommar mm. Det som behöver kompletteras med är vitvaror, blandare etc och det har vi ett stort utbud av i vårt sortiment. Våra viktigaste leverantörer är Novaflex, Hagakök, Libluck

 

Bänkskivor

Bänkskivor finns i fler olika material, Laminater, trä, sten …… samt Hi -macs compostimaterial. Våra huvudleverantörer är Lgcollection och cosentino.

 

Beslag och hantag

Vi kan erbjuda 100-tals olika beslag för att passa just ditt kök och vi arbetar med de ledande tillverkarna för att få bästa möjliga kvalitet. Kom in i vår butik här och utforska själva, där finns bl.a.beslag och handtag från Beslagdesign och Linfalk.

 

Luckor, skåp och skåpinredning

Nya kökluckor förvandlar det gamla köket till ett nästan nytt. Vi har flera olika modeller i MDF-board. melamin samt trä som kan även kan tillverkas till era gamla befintliga skåpstommar för alla typer av kök, gamla och nya. Vi har skåp och skåpinredning i standardmått men kan även leverera i nästan vilket specialmått som helst. Precis som för beslag och handtag är våra viktigaste leverantörer Beslagdesign, Linfalk och Blum.

 

Diskbänkar och blandare

Diskbänkar i en mängd olika storlekar och former, standard eller underlimmade. Till diskbänkarna har vi också ett stort urval av blandare som vi självfallet monterar åt dig om du så önskar. Du kan välja på dett stora antal diskbänkar och blandare från bl.a. Intra, Stala, Blanco, Decosteel, Purus, Damixa, Strands, Tapwell, FM Mattson och Mora

 

Fläktar

Spisfläkten är inte bara en funktion utan även en viktig del av kökets utseende, vi har ett stort sortiment att välja på från bl.a. Electrolux, Cylinda, Husqvarna Tovenco och Fjäråskupan.

 

Vitvaror

Det finns en mängd olika leverantörer av vitvaror, vi arbetar främst med kvalitetsmärken som Cylinda, Elektrolux och Husqvarna.

 

Kakel och klinkers

Kakel och klinkers i många färger och varianter från våra leverantörer Konradssons, Höganäs och Bricmate. Klicka dig fram genom deras respektive sortiment samt en del interiörbilder som du kan inspireras av.

 

Golv

Vi lägger de golv (trä, laminat, klinkers mm) som du vill ha även om vi inte har en utställning i vår butik.