Målare Upplands Väsby

Anlita oss sommålare i Upplands Väsby utefter dina visioner!

Nu! 30% rabatt

Gäller på nya stommar & köksluckor, även vid luckbyte

Samt 20% på sprutmålning av luckor

Gäller ej träluckor!

Målare i upplands väsby proffs

Behöver du en målare i Upplands Väsby? Välkommen till oss, vi engagerar oss i mer än bara byggnation. Vi ser till att varje konstruktion vi skapar är färdigställd till perfektion, ända ner till de finaste målningsdetaljerna. Vår expertis sträcker sig från robusta konstruktioner till de subtila penseldrag som förvandlar en byggnad från bara struktur till ett fulländat konstverk. Varje projekt, stort som litet, är präglat av vår kompromisslösa kvalitetsstandard och öga för detaljer.
Vår målningsservice är lika mångsidig som de strukturer vi bygger. Vi samarbetar nära med kunderna för att förstå deras vision och översätta den till en färgglad verklighet på väggarna. Från diskreta, neutrala toner i affärslokaler till djärva, livfulla färger i bostadsprojekt, väcker våra erfarna målare varje yta till liv, alltid med kundens dröm i förgrunden.
Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Ända sedan 2006

Vad gör vi bäst?

Vi är specialister på bland annat köksrenovering i Upplands Väsby men även runt om, och vet därför vad som krävs för att ge dig ett nytt kök precis så som du vill ha det. Hos oss är det du som bestämmer! Skicka en offertförfrågan till oss redan idag och få en helt kostnadsfri offert på nolltid.

Kök & köksrenovering

Om du länge funderat på en köksrenovering så är det vi Svenska Köksproffsen AB du ska anlita. Vi är din högra hand när det gäller kök, oavsett vilken stil det är du söker är vi övertygade om att du kan hitta rätt hos oss.

Badrum & badrumsrenovering

En badrumsrenovering kan ge ditt hem ett lyft, alla förtjänar att ha ett fint och väl fungerande badrum hemma. Vi hjälper dig inte bara att genomföra arbetet utan även att planera det, allt från ett stort lyxigt badrum till det lilla.

Måleri tapetsering

Vi erbjuder en mångfald av målningstjänster inklusive inomhus-, utomhusmålning, tapetsering och specialfinish, allt utfört av våra erfarna, kvalitetsmedvetna målare som förvandlar dina rymder med noggrannhet och färgperfektion.

Garderober & Skjutdörrar

Behöver du mer förvaring? Vi hjälper dig anpassa en garderob utefter dina förutsättningar och dina ytor hemma. Vill du även ha skjutdörrar har vi ett stor urval att välja mellan, som kan monteras på dina befintliga garderober eller nya.

Målare i upplands väsby

Målare nära dig

När du anlitar oss som målare i Upplands Väsby har du möjligheten att välja helt fritt bland vårt breda utbud. Allt från inomhus till utomhus och tak till vägg, ja hos oss hittar du allt. Vi hjälper dig välja och applicera färg med precision och yrkesskicklighet. Vi gör allt från grundliga förberedelser och spackling till slutförd målning, och ser till att allt utförs med högsta möjliga kvalitet. Vi utför en komplett målningsservice i Upplands Väsby, och fler ställen för dig som söker professionalitet och noggrannhet.

Välj helt själv

Vi arbetar självklart också med olika typer av målningstekniker för att ge ditt hem en extra personlig och vacker atmosfär. Detta inkluderar allt från grundmålning till detaljrik dekorativ målning, med en palett av färgalternativ från ledande leverantörer som Nordsjö, Alcro och Beckers. Besök vår butik eller kontakta oss för att utforska vårt breda utbud av färger, tapeter och mycket mer, och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina visioner för ditt hem!

Rött kök renoverat av Svenska köksproffsen AB.

Om oss

Svenska Köksproffsen AB

Vi på Svenska Köksproffsen AB startades redan år 2006, och har under åren fått många spännande projekt och träffat många trevliga kunder. På vårt erfarna företag finns målare med ett genuint intresse för färger och kulörer, vilket vi också är specialister på.

Våra hantverkare och målare är noggranna och tar varje nytt uppdrag på allvar, vi vill alltid att du som kund ska bli nöjd med vårt arbete. Vi lyssnar på dina frågor, förslag, önskemål och efter det sätter vi igång med arbetet. 

Då vi är noga med att under hela projektets gång ha nära kontakt med våra kunder, ska du därför inte tveka på att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar kring vårt arbete. Om något har gått snett vill vi såklart även då att du ska ta kontakt med oss.

Vart finns vi?

Besök oss

Om du hellre vill komma till butiken och kolla lite närmre på alla våra alternativ inför dit projekt, kan du även besöka oss! Vi befinner oss i Glädjens centrum bredvid Sibylla, tillsammans med ICA, Stockholm Ridsport och Cykelhuset. Sandavägen 2, 194 63 Upplands Väsby. Vi har öppet alla vardagar och Lördagar, men Lördagar 1 juni – 30 september har vi butiken stängd.

Vårt arbetsområde

Våra målare jobbar i Upplands Väsby men även för dig i Sollentuna och självklart runt om i Storstockholm. Men skulle du behöva hjälp någon annanstans kan du alltid fråga oss, vi är flexibla och därför har vi ett brett arbetsområde.

Mån-tors (11-17)
fre (11-16)
Lör (11-15)
sön (stängt)

Bild på en platsnål.

Utöver målare

El & VVS

Fönsterbyte

Snickeri

Renovering

Golvläggning

Altan & Trall

Övrig renovering

El & VVS

Fönsterbyte

Snickeri

Måleri & Tapetsering

Golvläggning

Altan & Trall

Få en helt

Kostnadsfri offert

Om du är på jakt efter målare som arbetar med diverse tjänser så är det oss på Svenska Köksproffsen AB du ska anlita. Dessutom erbjuder vi helhetslösningar som gör det enkelt för dig vid större projekt, badrumsrenovering eller köksrenovering.
När du ber om en offert av oss, är den alltid kostnadsfri och kravlös. Det innebär att du i lugn och ro kan tänka igenom ditt beslut och vad som passar dig. Vill du justera offerten eller tänka om, prata med oss så hjälper vi dig vidare.

Glöm inte

Rotavdrag

När du anlitar oss som målare i Upplands Väsby, så får du inte glömma att nyttja rotavdraget. Det innebär kortfattat att du har chans att få upp till 30% avdrag på arbetskostnaderna, när vi utfört ett arbete hos er. Du behöver inte tänka på någonting, vi sköter allt från ansökan till reglerad faktura! Om du vill läs mer om rot-avdraget kan du läsa det via länken nedan.

Vart finns vi?

Besök oss

Om du hellre vill komma till butiken och kolla lite närmre på alla våra alternativ inför din köksrenovering kan du även besöka oss! Vi befinner oss i Glädjens centrum bredvid Sibylla, tillsammans med ICA, Stockholm Ridsport och Cykelhuset. Sandavägen 2, 194 63 Upplands Väsby. Vi har öppet alla vardagar och Lördagar, men Lördagar 1 juni – 30 september har vi butiken stängd.

Vårt arbetsområde

Vi gör köksrenoveringar i Upplands Väsby men även för dig i Sollentuna och självklart runt om i Storstockholm. Men skulle du behöva hjälp någon annanstans kan du alltid fråga oss, vi är flexibla och därför har vi ett brett arbetsområde.

Mån-tor (11-17)
fre (11-16)
Lör (11-15)
sön (stängt)

Bild på en platsnål.

Kontakta oss

Välkommen till vår butik

Om du har några frågor eller funderingar kring våra tjänster eller utbud så kan du alltid höra av dig till oss.